Rastieme vďaka vám

Naším cieľom je prinášať Vám stále lepšie
služby, a preto sme sa rozhodli redizajnovať
našu webstránku.

Odteraz nás nájdete na novej adrese:
www.webhouse.sk

Pokračovať

Ochrana osobných údajov

WebHouse, s.r.o.. (IČO: 36743852) - poskytovateľ služieb na portáli Domains sa zaväzuje dodržiavať nižšie uvedené pravidlá zaobchádzania s údajmi o objednávateľov a návštevníkoch.

---

Rešpektujeme Vaše súkromie. Aby sme Vám mohli ponúknuť hodnotné služby, potrebujeme poznať niektoré Vaše údaje. Údaje o Vás chránime pred zneužitím a zaručujeme Vám, že nikdy neposkytneme tretiemu subjektu Vaše kontaktné informácie a údaje o Vašich objednávkach. K týmto údajom má prístup výlučne poskytovateľ a jeho zmluvný sprostredkovateľ v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Používaním webu Domains objednávateľ alebo návštevník vyhlasuje, že súhlasí v zmysle príslušných ustanovení Zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, aby predávajúci spracoval a uschovával jeho osobné údaje, najmä tie, ktoré sú uvedené nižšie a/alebo ktoré sú potrebné pri činnosti predávajúceho a spracovával ich vo všetkých svojich informačných systémoch. Predávajúci sa zaväzuje, že bude s osobnými údajmi objednávateľa zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými právnymi predpismi SR. Kupujúci udeľuje predávajúcemu tento súhlas na dobu neurčitú. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kupujúci odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia takéhoto odvolania.

Údaje, ktoré poskytne objednávateľ sú nevyhnutné pre spracovanie a vybavenie objednávky, vystavenie faktúry a ďalšie úkony podľa ochodných podmienok. Ak objednávateľ potrebné údaje neposkytne, poskytovateľ má právo objednávku zrušiť. Pri objednávke sa objednávateľ zaväzuje poskytnúť pravdivé informácie. Udanie nepravdivých informácii je v rozpore so všeobecnými obchodnými podmienkami.

Zmluvné strany sa dohodli, že ak je objednávateľ fyzickou osobou, je povinný oznámiť predávajúcemu:

  • meno a priezvisko
  • adresu vrátane PSČ
  • číslo telefónu
  • e-mailovú adresu.

Zmluvné strany sa dohodli, že ak je objednávateľ právnickou osobou alebo podnikateľom, je povinný oznámiť predávajúcemu:

  • obchodné meno podľa príslušného registra
  • adresu sídla vrátane PSČ
  • IČO
  • DIČ
  • číslo telefónu
  • emailovú adresu
  • meno zodpovednej osoby alebo štatutára.

Objednávateľ  odoslaním žiadosti o zasielanie noviniek e-mailom vyjadruje svoj súhlas s tým, aby mu poskytovateľ zasielal správy o činnosti, ponukách a akciách poskytovateľa bez predchádzajúcej žiadosti objednávateľa na zaslanie takýchto správ.

Objednávateľ  má právo a povinnosť aktualizovať údaje o sebe priamo v on-line režime na web stránke www.setup.sk podľa návodu.

Práva objednávateľa ako dotknutej osoby stanovuje § 28 Zákona č. 122/2013 o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Súvisiace informácie: Obchodné podmienky, identifikačné údaje sprostredkovateľov

 

What do you value most?

1. 100% uptime guarantee

We make great efforts to ensure your websites and emails operate without any downtime.

2. Loyalty program

Loyal customers receive lower pricing and many other benefits.

3. We know how to help you

No one can beat our level of technical knowledge and service.

4. Jet-fast

Instant domains and hosting - in less than ten minutes. Yes, it is possible. Experience it for yourself!

5. Fantastic support

Everything is possible. Even the processing of your request in just five minutes. 

www.

PREČO SI ZVOLIŤ NÁS?
  • svetový top-registrátor .sk domén
  • najväčší slovenský registrátor .eu domén
  • líder na trhu slovenského webhostingu
  • desaťtisíce spokojných zákazníkov
  • milióny prevádzkovaných web stránok
ZÁKAZNÍCKY SERVIS

Hotline 0910 96 96 01
(denne 7:30 - 23:00)

Technická podpora: 033 29 33 500 (#2)
admin@domains.sk
Platby a faktúry: 033 29 33 500 (#3)
faktury@domains.sk

SK-NIC ID: IPEK-0001

PRIJÍMAME KARTY A PLATBY:
MasterCard | Maestro | VISA | VISA Electron | Diners Club International

PRIJÍMAME ONLINE PLATBY AJ OD KLIENTOV TÝCHTO BÁNK:
banky

TrustPay

Prejsť na menu | Prejsť na obsah

Zostaňme v kontakte:      WebHouse na Facebooku

Všetky ceny sú uvádzané bez DPH. Sme platcovia DPH, účtujeme 20 % DPH. | Prehlásenie o prístupnosti | Právne podmienky používania tejto web stránky
Copyright © 1999-2007 Tripsoft, © 2007-2013 WebHouse, s.r.o., Trnava, Slovak Republic. WebHouse is registered trademark of WebHouse, s.r.o., 2006.

Slovensky | English | Česky

počítadlo